U bent hier

Bijna een jaar niet meer aan het bloggen

En daar is een heel eenvoudige verklaring voor. Ik heb de hoofdactiviteit van mijn bedrijfje omgegooid van een vooral op ICT-gerichte firma naar een bedrijf dat actief is in de bouwsector. En daar had ik wat werk aan.

Intussen mag ik mezelf geregistreerde aannemer woningventilatie noemen en heb ik de website van Tri-Cam (mijn bedrijf) hiernaar aangepast. Het ontwerp van websites is nu bijna helemaal terug hobby geworden en ik doe het terug graag. Zelfs Playgarden is gewijzigd en wonder boven wonder, op een maand tijd 12 nieuwe registraties. Als ik nog eens ergens wat verlof heb, pak ik dit ook terug vast, want Google blijft mooi betalen voor die 5 advertenties die ze van mij mogen zetten.

Na een minder positievere afspraak met een collega uit de ventilatiesector ben ik zelf maar verder gegaan met het idee voor het opzetten van een webwinkel voor de verkoop van installatiemateriaal voor ventilatie. Ik denk dat ik met Luchtwinkel.be een goede naam gekozen heb en sinds 11 november (Precies 8 jaren na de echte start van Playgarden) is er al best wat verkeer geweest op de deze nieuwe site. Opnieuw een geslaagd Drupal experiment. Op een paar weken sta ik met enkele gerichte zoektermen (vb. ventichape, hybalansplus, systeem C, systeem D, spiraalkoker) helemaal niet slecht bij enkele grote zoekrobots. Het helpt als je weet waar je mee bezig bent.

Nu alleen nog op tijd gaan slapen...

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer